2009-mia-domenico-455-unsplash 2007-dan-counsell-365835-unsplash 2011-igor-ovsyannykov-219666-unsplash
Zo maak je de beste watertanks op maat

Zo maak je de beste watertanks op maat

Ben je een trotse bezitter van een camper(bus), boot of ander voertuig om erop uit te trekken? Dan ken je vast het belang en comfort van beschikbaar water waar je ook bent. Dat geldt net zo goed voor zakelijk vervoer en transport. In dit artikel vertellen we je meer over de online aanschaf van schoon- en vuilwatertanks voor je vervoersmiddel. Zo'n tank past altijd want je kunt ze zo nodig ook perfect op maat laten maken. Zo maak je watertanks op maat:

kunststof watertanks Webshop in kunststof watertanks

De webshop in hoogwaardige kunststof watertanks biedt een ruim assortiment aan in verschillende vormen en van 4 liter tot wel 13.000 liter. Digital nomads of andere kampeerliefhebbers kunnen via de website verschillende schoon- en vuilwatertanks bestellen voor in hun boot of voertuig. Er is altijd wel een watertank te vinden of je nu een particuliere- of een zakelijke gebruiker bent.

Kwaliteit bewijst zichzelf Kwaliteit bewijst zichzelf

Maak je keuze uit zogenaamde 'rotatie gegoten' watertanks van kunststof in diverse maatvoeringen. Maar ook uit de passende vorm van smal tot plat of rechtopstaand. Tot slot heeft iedereen zo zijn of haar smaak dus er is een scala aan kleuropties in RAL-waarden. Deze kleuren zijn wel transparant genoeg om het vulniveau van buitenaf te zien. Extra handig is dat je bij elke watertank de keuze hebt uit een tankdop met of zonder beluchtingsmogelijkheid.

De tanks voor water kunnen verder tegen een stoot(je) en zijn goed slijtvast. Typerend is de in de wand aangebrachte messing uitgang met binnendraad in inch-formaat. Zoek je tanks met een volume van 150 liter of nog meer? Deze watertanks op maat hebben sterke geïntegreerde schotten. Zo ben je verzekerd van extra stabiliteit en een ideale gewichtsverdeling. Met de duurzaamheid zit het dus wel goed.

Toepassingen tanks Toepassingen

Er zijn verschillende toepassingen mogelijk, namelijk in:

De waterreservoirs van Rotterdam Plastics zijn perfect geproduceerd gericht op stationair of mobiel gebruik. Zo is er voor elke toepassing wel een mogelijkheid

Watertanks op maat Watertanks op maat

Om er zeker van te zijn dat je de juiste tank bestelt voor jouw vervoersmiddel, is het belangrijk om eerst de afmetingen van de beschikbare ruimte op te meten. Vervolgens kun je deze afmetingen invoeren op de website van de webshop, waarna er een overzicht wordt getoond van de verschillende tanks die voor jou geschikt zijn. Daarnaast kun je ook verschillende accessoires bestellen, zoals een tankdop of een aansluitkraan, om ervoor te zorgen dat je watertank optimaal functioneert.

Voor zakelijk gebruik kan er zelf een watertank op opdracht worden gemaakt. Dat kan op basis van een eenvoudige tekening. Als productie mogelijk is, ontvang je dan eerst een offerte voor de plastic tank op maat.

bezorging Watertanks op maat Snel thuisbezorgd

Bestellen bij de webshop is simpel en snel. Nadat je jouw gewenste producten hebt toegevoegd aan je winkelmandje, kun je verder naar de kassa. Op de kassapagina kun je jouw gegevens invoeren en je bestelling afronden. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Zo bestel je de beste watertanks op maat!

[Foto Watertanks op maat via Pexels:] van Melike Benli

Meer voor elke klus vind je in de Categorie Hobby >>


Ontvang gratis updates zoals dit artikel over watertanks op maat

 

 

 

15-09-2022

Tags: Watertanks op maat Techniek Reizen Zakelijk Hobby

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl