2009-mia-domenico-455-unsplash 2007-dan-counsell-365835-unsplash 2011-igor-ovsyannykov-219666-unsplash
Zo maak je een eigen etiket voor een fles wijn

Zo maak je een eigen etiket voor een fles wijn

[Gastbijdrage Zintuig.nl] Het geven van een een fles wijn als relatiegeschenk staat al jaren in de top 10 van meeste gegeven en gewaarde relatiegeschenken. Vooral aan het einde van het jaar geven bedrijven vaak een fles wijn aan hun relaties.

Maar een fles wijn met een eigen etiket is dan net even wat anders dan een normale fles wijn. Maar hoe werkt dat dan?

Wijnflessen met eigen etiket

Als je een eigen etiket wilt laten maken kan je ons je logo sturen met daarbij jouw wensen voor het etiket.  Tegen het einde van het jaar wordt er vaak een etiket gemaakt met een leuke tekst of slogan, denk hierbij aan:

Elk etiket is op deze manier anders. Een keuze voor bedrijven die een eigen etiket willen laten maken. Zo creëer je meteen een ander soort beeld als je de moeite neemt om hem te bedrukken. Een speciale gelegenheid waar je goedkoop een eigen tekst kunt zetten op een wijnfles. Ook kan je een eigen etiket maken voor de verkoop van wijn voor het goede doel.

etiket wijn Waarom een eigen wijnetiket ontwerpen

Een eigen wijnfles is voor veel gelegenheden van toepassing en is dan ook nog te bedrukken met je eigen logo. Een gelegenheid zou kunnen zijn voor een presentatie die je moet geven. Het is dan leuk om een goed smakende wijn te hebben en dan natuurlijk met een leuk etiket erop! Of bijv. als cadeau voor een jarige. Als het een cadeau zal zijn is het natuurlijk leuk om er een eigen bericht erop te zetten met je eigen logo. Dit maakt het nog persoonlijker en unieker en je weet zeker dat de persoon of personen dit erg leuk gaan vinden.

Ook kan het natuurlijk zo zijn dat je je bedrijf een boost wilt geven en je relaties een fles wilt aanbieden met je bedrijfslogo erop. Combineer dat dan met een unieke, praktische wijnkoeler.  Dit is weer even een extra moment om je bedrijf goed en compleet onder de aandacht te brengen.

werking etiket maken Een eigen wijnfles met etiket, hoe werkt dat?

  1. Kies uit onze webshop je gewenste wijn, ontwerp eventueel zelf je eigen etiket of stuur ons per e-mail je logo met je verzoeken. Wij maken dan vervolgens een voorstel voor een etiket en deze sturen we per mail om te laten zien.
  2. Bij akkoord gaan we de etiket direct maken of anders zullen we nog een correctie aanbrengen op het etiket.
  3. Uiteindelijk zullen we dan de etiketten aanbrengen op de wijnflessen en vervolgens met speciale verpakking versturen naar de klant.

De geschatte levertijd van de flessen wijn hangt af van de keuze die van de wijn maar je kunt ervan uit gaan dat het tussen de 1 tot 10 werkdagen kan duren. 

Heb je nog verdere vragen laat dit weten aan de klantenservice en die helpen je graag verder!

[Gastauteur:] Zintuig.nl

 

Ontvang gratis updates zoals dit artikel over een eigen etiket voor een fles wijn

 


03-11-2021

Tags: Een eigen etiket voor een fles wijn Lifestyle Hobby

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl