2009-mia-domenico-455-unsplash 2007-dan-counsell-365835-unsplash 2011-igor-ovsyannykov-219666-unsplash
Een lekker weekendje weg naar dit vakantiepark

Een lekker weekendje weg naar dit vakantiepark

Voor een ontspannen weekendje weg met je gezin is de Leistert de perfecte plek. Het park ligt in het zuiden van Nederland en biedt een prachtige mix van faciliteiten, accommodaties en kindvriendelijke activiteiten. Een weekendje weg naar de Leistert in Limburg? Hieronder leggen we je uit wat je van een verblijf bij de Leistert kunt verwachten.

Gevarieerde faciliteiten Gevarieerde faciliteiten

De Leistert is onderverdeeld in twee gebieden: het camping- en het vakantiegebied. In het campinggebied vind je diverse faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een recreatieprogramma en een klimpark. Er is ook een snackbar en een restaurant waar je kunt genieten van lunch, diner of een hapje tussendoor. Ook in het vakantiegebied vind je tal van faciliteiten. Er is onder andere een grote speeltuin, een boerderij, een avontuurlijke midgetgolfbaan en een beachvolleybalveld. Voor de kleintjes is er ook een waterspeelzone. Verder kun je er in de buurt ook kanoën en paardrijden.

Fijne accommodaties Fijne accommodaties

Zoals je op hun website kunt zien, biedt de Leistert verschillende accommodaties aan, zodat er voor iedereen iets bij zit. Zo kun je kiezen uit comfortabele vakantiebungalows van verschillende groottes in een mooie Limburgse boerderijstijl.

buitenhof de Leistert

De meeste accommodaties hebben een eigen badkamer, kitchenette, terras en tuin. Het is ook mogelijk om je eigen tent, caravan of camper op het campingterrein te plaatsen. Er zijn verschillende kampeerplaatsen beschikbaar, waaronder plekken voor gezinnen, stellen en groepen.

Ook met de feestdagen

Als je speciaal met de vrije feestdagen zoals met Pinksteren een lekker weekendje weg wilt naar een kindvriendelijk vakantiepark of geschikte camping, kijk dan eens hier bij vakantiepark Pinksteren.

Kindvriendelijk karakter Kindvriendelijk karakter

De Leistert is ideaal voor gezinnen met kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Naast de comfortabele bungalows verdient de Leistert terecht het predicaat kindercamping Nederland met de kindvriendelijke kampeerplekken. Er zijn veel kindvriendelijke activiteiten. Ook kunnen kinderen deelnemen aan het recreatieprogramma, waarbij ze ook kunnen zwemmen, Adventure Golfen en nog veel meer.

speeljunglemidgetgolf

Ook kunnen kinderen deelnemen aan het recreatieprogramma, waarbij ze ook kunnen zwemmen, Adventure Golfen en nog veel meer. Daarnaast zijn er speciale kinderactiviteiten, zoals kinderfeestjes, knutselworkshops en een kinderdisco. Verder is er een speelweide en een heuse indoor speeljungle. Zo hebben kinderen alle ruimte om samen te spelen en te ravotten.

klushuisindoor speeltuin

ideale bestemming Kortom: de Leistert is de ideale bestemming voor een ontspannen weekendje weg met je gezin!

Of je nu op zoek bent naar een rustige campingvakantie of een actief weekendje weg, de Leistert biedt alles wat je nodig hebt. Je kunt er genieten van prachtige parkfaciliteiten, comfortabele accommodaties en een kindvriendelijk karakter. Kortom, de Leistert is de ideale bestemming voor een ontspannen weekendje weg met je gezin. Maak een paar heerlijke dagen!

Vaker eropuit en meer Reizen maken >>

[Foto's Een lekker weekendje weg naar dit vakantiepark:] de Leistert


 

23-01-2023

Tags: Reizen Eropuit

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl