2009-mia-domenico-455-unsplash 2007-dan-counsell-365835-unsplash 2011-igor-ovsyannykov-219666-unsplash
Zo kan je een sedumdak maken met NatureGreen

Zo kan je een sedumdak maken met NatureGreen

[Gastbijdrage] Wil je een sedumdak maken? Dat hoef je natuurlijk niet helemaal zelf te doen. Er bestaan kant-en-klare groendaksystemen met sedumcassettes. Zo'n sedumdak aanschaffen kent vele voordelen, zeker die van NatureGreen: dé groendakleverancier! Lees gauw verder, ook over de aanleg en de voordelen van subsidie. NatureGreen licht het hier toe:

Voordelen sedumdak Voordelen van een sedumdak

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en innovatief bedrijf met een passie voor sedumdaken? Dan zit je goed bij NatureGreen. Wij verkopen verschillende groendaksystemen, zodat er voor iedereen een passend sedumdak bij zit. Deze vorm van dakbedekking brengt namelijk veel voordelen met zich mee! De sedumplantjes trekken veel vlinders en bijen aan, wat goed is voor de lokale biodiversiteit. Daarnaast kan het dak veel water opslaan, waardoor de kans op wateroverlast tijdens hevige regen minder is. Ook verlaagt het dak de omgevingstemperatuur en -geluid, verhoogt het de isolatiewaarde van je woning en zorgt het voor een betere luchtkwaliteit. Genoeg redenen dus om gauw een sedumdak aan te schaffen!

Voordelen sedumcassettes Voordelen van sedumcassettes

sedum cassettes maken

Een veel voorkomend groendaksysteem is de sedumcassettes. In tegenstelling tot sedummatten, zijn sedumcassettes al helemaal kant-en-klaar. U kunt ze daardoor zo op het gewenste dak schuiven en hoeft ze niet meer zelf op te bouwen! De cassettes zijn daardoor ideaal voor kleinere oppervlaktes waar niks aan hoeft te gebeuren, bijvoorbeeld het dak van een schuur of garage.

Dakkwaliteit

Schakel zo nodig eerst een dakdekker in voor een solide, duurzame basis van je dak. Gebruik daarvoor deze handige offerte tool:

 

 

Bij NatureGreen kan je sedumcassettes en trays krijgen in een standaard en in een lichtgewicht variant, afhankelijk van wat je dak kan dragen of van hoeveel water je wilt kunnen bergen. Beiden zijn ook nog eens heel gemakkelijk zelf aan te leggen, waardoor je geen expert hoeft in te schakelen!

Subsidie sedumdak Subsidie sedumdak maken, wat is er mogelijk?

Naast dat sedumdaken dus veel voordelen met zich meebrengen en simpel te plaatsen zijn, zijn ze ook nog eens erg voordelig. Dit komt omdat er in veel gemeentes de mogelijkheid is om subsidie aan te vragen! Semi-overheden zien het belang in van klimaatbestendigere gemeenten en stellen daarom geld beschikbaar om inwoners een handje te helpen. Door deze subsidie aan te vragen, kan je soms wel tot 50% van de totale kosten terug krijgen. Dat is natuurlijk mooi mee genomen! De hoogte van de subsidie en de voorwaarden verschillen wel per regio. Bekijk daarom van tevoren altijd goed wat voor jou geldt, zodat je zeker weet waar je aan toe bent. Je leest hier meer over op de pagina over subsidie- en aanlegmogelijkheden.

Kies NatureGreen Een sedumdak maken? Kies NatureGreen!

naturegreen sedumdak maken

Wil je een sedumdak maken en aanschaffen, zoals één van sedumcassettes? Of wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden? Neem dan eens contact op met NatureGreen! De klantenservice beantwoord graag al je vragen en kan je verder helpen in je zoektocht naar een geschikt sedumdak. We hopen je dan ook gauw te mogen helpen bij NatureGreen!

[ Gastauteur en productfoto/logo Sedumdak maken :] NatureGreen, dé groendakleverancier | Sfeerfoto door Lorena Schmidt via Pexels


Ontvang gratis updates zoals dit artikel over Sedumdak maken:

 

06-05-2022

Tags: sedumdak maken sedumdak wonen isolatie

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl