2009-mia-domenico-455-unsplash 2007-dan-counsell-365835-unsplash 2011-igor-ovsyannykov-219666-unsplash
Leuke cadeau ideeën voor avonturiers

Leuke cadeau ideeën voor avonturiers

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die wel houdt van avontuur? Dan zijn deze leuke cadeau ideeën ideaal om de adrenaline door hun lijf te laten stromen.

Parachutespringen cadeaus Parachutespringen 

Een klassieker onder de leuke cadeau ideeën voor avonturiers. Niets doet je bloed sneller stromen dan een sprong uit een vliegtuig. Hoe moedig je vriend of vriendin ook mag zijn, wie op het punt staat uit een vliegtuig te springen, zal eventjes slikken. Vervolgens wordt de spanning gebroken door een overweldigend gevoel van extase als je zweeft door de lucht als een vogel.

cadeau ideeën bungeejumpen Bungeejumpen

Niet voor bangeriken of mensen met hoogtevrees. Bungeejumpen biedt de ultieme adrenalinestoot voor iedereen die dapper genoeg is om de sprong te wagen. Van hoog boven de grond voel je de bries door je haar, adem je de koelere lucht in en bereid je je voor om van het platform te duiken, voordat je een paar momenten van vrije val ervaart en weer hoog in de lucht stuitert.

kajakken cadeaus Kajakken

Een andere leuke activiteit om iemand kado te doen is een kajaktocht. Een kajakervaring is een geweldige manier om de conditie te verbeteren, stress te verminderen en dichter bij de natuur te komen. Het is ook een van de beste manieren om tot 500 calorieën per uur te verbranden (en een van de weinige hobby's waar je ook een strakke buik van krijgt!) Ongelooflijk? Dus waarom zou je jezelf ooit nog martelen met een avondje op een alledaagse loopband of roeimachine?

Indoor skydiven idee Indoor skydiven

Ooit al eens indoor skydiven willen proberen? Wie niet? Of je nu een avonturier bent die op zoek is naar je volgende dagje uit, of je kent iemand die je een geweldige ervaring kado wilt doen, met indoor skydiven zit je gegarandeerd goed. Bereid je voor om rechtop te worden gedraaid in een luchtstroom van 150 kilometer per uur die je de hele tijd in de lucht houdt.

cadeau idee racen Circuit racen

Of je nu zin ​​hebt om je ​​James Bond te wanen in een vintage Aston Martin of het asfalt te verscheuren in een raceauto die gemaakt is voor snelheid, waarom dan niet je autofantasieën beleven in stijl? Tegenwoordig bestaan er verschillende locaties waar je in een sportauto kunt racen op een circuit. Wie nog weinig ervaring heeft kan zelfs een slipcursus toevoegen. Een ideaal kado voor iedere snelheidsfanaat!

cadeau ideeën speleologie Speleologie

Hoewel het niet geschikt is voor iemand die claustrofobisch is, klinkt het als het ultieme idee van een avontuur. Kruipen door smalle rotsspleten, zwemmen in griezelig verlichte ondergrondse poelen en klauteren door pikzwarte grotten, met een koplamp en een helm op je hoofd. Speleologie is niet alleen een uitdaging, maar ook een kans om een ​​buitenaards landschap te ontdekken. Tijdens een dergelijk avontuur ontdek je een schat aan merkwaardige rotsformaties, druipende stalactieten stalagmieten.

escape room cadeautje Escape room

Op zoek naar een leuk cadeau idee dat spanning biedt zonder dat je een uitdagende activiteit moet uitvoeren. Een escape room biedt veel plezier en het leukste is dat je de ervaring nog kunt delen met vrienden ook. Ga de uitdaging aan, los de puzzels op en slaag er in om uit de kamer te ontsnappen voor de tijd om is.

Meer cadeau ideeën?

Heb je zelf nog meer tips laat het dan weten via de contactpagina. Of wil je nog meer inspiratie voor leuke cadeaus? Kijk dan hier:

Meer Lifestyle en cadeau ideeën >>

[ Foto cadeau ideeën :] CC0 via Pexels.

 


Ontvang gratis updates zoals dit artikel over Cadeau ideeën avonturiers

 

02-05-2022

Tags: Leuke cadeau ideeën die avonturiers blij maken Lifestyle

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl