2009-mia-domenico-455-unsplash 2007-dan-counsell-365835-unsplash 2011-igor-ovsyannykov-219666-unsplash
Zo maak je een romantische valentijnskaart. DIY!

Zo maak je een romantische valentijnskaart. DIY!

Voor je het weet is het alweer dinsdag 14 februari 2023... Valentijnsdag, de dag van de liefde! Die romantische dag waarop geliefden elkaar extra met liefde extra aandacht geven, zo mogelijk met een etentje. Maar ook een stille, geheime liefde kan je deze dag toch anoniem uiten. De laatste jaren maken we echter ook familie en goede vrienden kenbaar dat zij heel dierbaar zijn. Dat kan bijvoorbeeld met een mooi boeket bloemen, een passend cadeautje of een persoonlijk kaartje. Zo'n romantische valentijnskaart maak je helemaal bijzonder door deze te personaliseren of geheel zelf te maken.

In dit verzamelblog komen steeds meer tips waarmee je jouw liefste verplettert:

romantische valentijnskaart maken 1. Valentijnskaart maken met hartjes

valentijnskaart hartjes

Deze valentijnskaart is leuk en niet heel ingewikkeld om te maken. Je maakt de kaart door hartjes te vouwen en dit te gebruiken als 'bloemen'. Kinderen kunnen heel goed bij helpen bij het vouwen en het plakken van de bloemen. Hoe je precies de bloemen vouwt, vind je op het blog van PS. Cheryl. Op haar website geeft zij (styling)inspiratie voor moeders en vrouwen. En dus ook voor deze liefdesdag!

zoete kaart 2. Een zoete kaart om op te eten

valentijnskaart eetbaar

Ook deze valentijnskaart maak je makkelijk zelf. Je komt er blij en zoet me voor de dag. Op deze kaart plak je het woord LOVE (maar iets anders mag natuurklijk ook) en versier je de letters met sprinkles en confetti. Een diy waar je maar van af moet kunnen blijven. Aan wie geef jij graag dit lekkers? We wensen je een plezierige, smakelijke valentijn met het kaartrecept van ElsaRblog. Elsa maakt dit lifestyleblog met diy's en recepten gewoon voor iedereen. Dankzij haar Portugese roots verrast zij je met temperamentvolle tips.

Greetz valentijnskaart 3. Online valentijnskaarten van Greetz

greetz kaart

De website Greetz heeft een ruime collectie valentijnskaarten. Je kunt kiezen uit standaard kaarten die je vban een tekst kunt voorzien maar nog leuker: je maakt er ook geheel online je eigen persoonlijke liefdeskaart. Dat kan  geheel naar eigen ontwerp of je maakt gebruik van een collagelayout waar je je eigen visuals in kunt plaatsen. Als je voor 22.00 uur besteld op de dag voor Valentijnsdag, is je kaart op tijd bezorgd. Maar je kunt je valentijnskaart ook al eerder klaarzetten met garantie op een plek een een van de bezorgbusjes.

4. All you need is love met Kaartje2Go

Kaartje2Go Valentijn

Ook bij Kaartje2Go kan je je valentijnskaart persoonlijk maken en wel met een foto. Hoe persoonlijk wil je het hebben? Enige nadeel is dat dit natuurlijk met een selfie niet meer anoniem is... Online gaat dit eenvoudig door eerst een eigen foto te uploaden op een nog blanco kaart. Vervolgens kies je de mooiste stijl met bijvoorbeeld lieve figuurtjes, een romantisch lettertype en een fraai kader om je foto. Te veel gedoe? Ga dan voor een van de kant-en-klare valentijnskaarten waarbij je alleen je selfie met tekst toevoegt. Ook bij deze aanbieder is een fotocollage mogelijk.

Hallmark valentijn 5. 'With love' van Hallmark

hallmark valentijnkaartjes

Ook marktleider Hallmark heeft natuurlijk een speciale afdeling met originele valentijnskaarten. Maak je keuze uit het ruime aanbod om je geliefde te verrassen. Bij 15 kaarten is de naam of de tekst aanpasbaar. Zo maak je het toch wat persoonlijker. Ben je helemaal hoteldebotel? Benadruk dit dan met een XL of super-XXL-valentijnskaart.

diy kaart 6. Hier jouw DIY voor een romantische valentijnskaart?

Ook gratis een mooie link zoals deze naar DIY Valentijnskaarten? Dit verzamelblog kan nog veel completer en leuker. Hoe maak jij valentijnskaarten? Stuur je leuke idee in als unieke alinea in met je visual en backlink. Heb je een online kaartentool voor valentijnskaarten? Informeer dan ook naar de mogelijkheden.

Happy valentine!

We wensen je een fijne Valentijnsdag toe vol met verrassingen. Op de Hobby-overzichtpagina lees je ook steeds meer over allerlei hobby's inclusief diy's.

[Foto's:] Hoofdvisual van Michelle Leman via Pexels | Overig bewerkingen van vermeldde websites/blogs.


 


07-02-2023

Tags: Zo maak je een romantische valentijnskaart. DIY! diy hobby

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl