2009-mia-domenico-455-unsplash 2007-dan-counsell-365835-unsplash 2011-igor-ovsyannykov-219666-unsplash 2002-shawnn-tan-265187
Najaars outfit inspiratie die je nodig hebt

Najaars outfit inspiratie die je nodig hebt

De warme dagen liggen helaas ver achter ons. Het weer in Nederland is al een tijdje vrij koud en nat. De zomerjurkjes en korte rokjes kunnen dan ook weer opgeborgen worden op zolder. Truien en warme sokken worden weer naar voren gehaald en lange laarzen worden weer ingeruild voor teenslippers. Op social media kunnen we in ieder geval genoeg outfit inspiratie op doen om te zorgen dat we goed gekleed de deur uitgaan. We moeten er dan ook niet alleen comfortabel bij lopen maar ook fashionable! Gelukkig zijn er genoeg modetrends waar jij je aan vast kunt houden, zodat je zeker weet dat jouw outfit is goedgekeurd.

felle kleuren Felle kleuren

Felle kleuren zijn weer helemaal in de mode. Hoewel vele van ons nog veilig grijpen naar de aardetinten, zijn felle kleuren helemaal hip. In deze vrij sombere periode kan wat kleur ook zeker geen kwaad. Je hoeft echter niet gelijk al je neon t-shirts uit de kast te halen. Denk daarentegen bijvoorbeeld aan kleurrijke accenten. Je kunt een vrij neutrale outfit afmaken met boots in een gave kleur. Of een trui met allemaal vrolijke kleurtjes op een spijkerbroek. Niks is te gek en laat je vooral niet tegenhouden in je creativiteit!

ModeMode

wijde jeans De wijde jeans

Vroeger was deze broek niet weg te denken uit je kledingkast. Toen kwam de opmars van de skinny jeans en moest alles zo strak mogelijk zitten. Maar niet getreurd, de wijde jeans is terug! En hoe. Al een tijdje zie je steeds meer mensen in wijde jeans rondlopen. Denk hierbij aan de bootcut jeans waarbij de onderkant van de pijp steeds wijder loopt. Of aan de mom jeans die een vrij baggy look heeft. En aan de long straight jeans die in een stuk recht naar beneden loopt. Een hele stoere outfit dus! Mocht je voor de iets vrouwelijkere look gaan, style de broek dan met een hakje.

witte najaarskleding Sneeuwwitje

Deze trend sluit mooi aan op de winterse sneeuw die in het vooruitzicht is. De kleur wit! Voorheen was het onacceptabel om verschillende kleuren wit te combineren. Nu wordt het juist toegejuicht. Combineer dan ook een witte top met een witte blazer en bijvoorbeeld een off white broek. Maak de look af met witte hakjes of laarsjes. Vergeet je witte jas niet en je bent klaar om te vertrekken. Ook de hoge witte laarzen zijn helemaal hip. Combineer deze bijvoorbeeld met een oversized witte trui.

xl mode outfit inspiratie Groot, groter, grootst

Een hele fijne trend dit najaar is de oversized dikke jas. Het voelt eigenlijk alsof je je dekbed mee naar buiten hebt genomen. Deze jas is dan ook een waardige vervanger van je warme bed. Bijna alle grote merken hebben giga-jassen en poncho’s opgenomen in hun collectie. Voor nu kan je nog met een dikke trui en lange trenchcoat over straat. Vooral de camel trenchcoats en de offwhite variant is heel populair. Gezien de dikte van de stof is het wel verstandig om een dikke trui eronder te dragen. Het laatste wat je wil is een koutje vatten!

Nog meer outfit inspiratie?

Heb je niet genoeg aan deze outfit inspiratie of heb je een mooie aanvulling die onze trendwatchers over het hoofd hebben gezoen? Stuur dan een berichtje via de contactpagina! Of vind het via onze overzichtpagina Fashion.

[Foto:] Cottonbro via Pexels


Ontvang gratis updates zoals dit artikel over outfit inspiratie

 


06-12-2021

Tags: De outfit inspiratie die jij nodig hebt voor het najaar! outfit inspiratie Fashion

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl