2009-mia-domenico-455-unsplash 2007-dan-counsell-365835-unsplash 2011-igor-ovsyannykov-219666-unsplash 2002-shawnn-tan-265187
Maak het leuker met deze tips tegen verveling

Maak het leuker met deze tips tegen verveling

Dankzij corona zijn we meer dan ooit gaan leren om onszelf te kunnen vermaken. Hoewel de een wellicht thuis aan het werk kon, heeft de ander stil moeten zitten door het gebrek aan sociale activiteiten. Jezelf vermaken is makkelijker gezegd dan gedaan. De een is hier dan ook beter in dan de ander. Indien jouw hobby’s bestaan uit gamen, netflixen of lezen zal je je vast vermaakt hebben. Als jouw hobby’s echter bestonden uit borrelen, winkelen en naar festivals gaan, zal je een wat zwaarder jaar achter de rug hebben. Gelukkig zijn er ook genoeg activiteiten die je kunt ondernemen zonder daarvan afhankelijk te zijn van de geldende of aankomende corona maatregelen. Pas dan deze tips tegen verveling toe.

Vier tips tegen verveling

 

thuis sporten tegen verveling 1. Thuis sporten en bewegen

Ben je klaar met het bankhangen en toe aan iets energieks? Zoek dan op YouTube naar een home workout video. Er zijn genoeg video’s te bekijken waarin jij thuis genoeg beweging kunt krijgen. Vaak heb je hiervoor ook niks nodig behalve een geschikte ondergrond. Indien het je bevalt kun je overwegen om een sportschool-abonnement af te sluiten. Er zijn speciale filmpjes voor beginners te vinden waardoor je helemaal in de stemming kunt komen.

kooktips tegen verveling 2. Kook uitgebreider

Heb jij altijd al dat ene recept willen uitproberen of die taart willen bakken? Dit is het moment. Laat de ware keukenprins(es) in je los en besteed een middag in de keuken. Want van eten word je toch gelukkig? e kunt ook een vriend of vriendin uitnodigen om samen je gemaakte baksels op te eten. Kook ook gezonder met deze makkelijke moestuin groenten

kast opruimen 3. Ruim je kast op

Je kast opruimen kan niet alleen een hoop ergernissen oplossen, maar je kunt er ook nog eens een zakcentje mee verdienen. Kledingstukken die jij niet meer draagt kun je een tweede leven geven door middel van platforms zoals Vinted. Het enige wat jij hoeft te doen is foto’s maken onder een goede vloerlamp van de kledingstukken, die je wilt verkopen. Vervolgens vul je wat gegevens in over deze kledingstukken en plaats je het online. Het opruimen van je kledingkast kan een dagtaak zijn. Trek hier dus ook een dag voor uit zodat je zeker weet dat je overal aan toe komt.

make-up reinigen tips 4. Maak je make-up kwasten schoon

Eigenlijk zou je deze kwasten regelmatig schoon moeten maken. Aangezien je toch niks beters te doen hebt, is dit het uitgelezen moment voor een goede schoonmaaksessie. Je kunt speciale flesjes kopen met schoonmaak spul voor je kwasten. Er hopen zich namelijk een hoop bacteriën op in zo’n kwast. Zodra je deze weer op je gezicht gebruikt zal je de bacteriën verspreiden.

Je kunt de kwasten reinigen door een combinatie van (baby)shampoo en water. Ook kun je eventueel afwasmiddel gebruiken. Er zijn speciale tools te vinden waarmee je je kwasten kunt schoonmaken. Dit kan echter ook gewoon door wat water en shampoo in je handpalm te doen. Druk niet te hard met de kwasten zodat de kwast zijn vorm behoudt. Ook moet je oppassen met eventuele handvatten die los komen te zitten indien ze te lang in aanraking komen met water. Dit zou zonde zijn van je kwasten.

Meer tips tegen verveling?

Heb je nog meer tips tegen verveling, ervaring met of aanvulling op bovengenoemde tips? Laat het weten via onze contactpagina dan maken we het leven steeds leuker en gezonder.

[Foto:] Marta Wave via Pexels


Ontvang gratis updates zoals dit artikel over tips tegen verveling

 


05-12-2021

Tags: De beste tips tegen verveling Lifestyle

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl