2009-mia-domenico-455-unsplash 2007-dan-counsell-365835-unsplash 2011-igor-ovsyannykov-219666-unsplash 2002-shawnn-tan-265187
Maak een glowy skin voor een gezonde look

Maak een glowy skin voor een gezonde look

Voorheen deden we ons best om alles zo goed mogelijk af te poederen. Een matte finish was het doel. Setting powder en andere poeders waren onze grootste vrienden om dit resultaat te bereiken. Vooral op warme dagen was het lastig dit te realiseren. Alle make-up producten waren er dan ook op gericht om een matte look te creëren. Hier is echter verandering in gekomen. De glowy skin is dan ook enorm populair geworden. Setting powder over je hele gezicht is dan ook niet meer the way to go. Je make-up wordt nu op zijn plek gehouden door middel van setting spray. Dit zorgt voor een glowy finish.

glowy skin  Waarom een glowy skin?

Met een glanzende huid zie je er gezonder uit en straal je helemaal. Niet gek dus dat dit zo populair is momenteel. Nu zijn er heel veel producten die ervoor zorgen dat jouw huid er glowy uitziet. Dit alles op een zo natuurlijk mogelijke manier. Het begint allereerst bij de verzorging van je huid, kijk daarvoor ens bij deze Weleda aanbieding. Zodra je een dewy en glowy basis hebt gelegd, kun je aan de slag gaan met make-up. Succes gegarandeerd!

serum huid Het gebruik van een serum

Serums zijn steeds populairder aan het worden door hun doeltreffende werking. Elk serum is gericht op een ander huidprobleem. De een richt zich op het tegengaan van huidveroudering, terwijl de ander zich richt op het hydrateren van de huid. Voldoende hydratatie is vooral in de koudere maanden essentieel om een glowy skin te krijgen. Een serum kan ook helpen tegen huidproblemen. Denk aan donkere vlekjes of andere oneffenheden. Serums kunnen zowel ‘s ochtends als ‘s avonds worden aangebracht. Na het aanbrengen, breng je nog een crème aan.

Foundation glowy skin Foundation

Er zijn extreem veel verschillende soorten foundations te vinden op de markt. De een nog duurder dan de ander. Elke foundation heeft ook andere ingrediënten waardoor het een ander resultaat geeft. Zo is een foundation met veel dekking vaak niet heel glowy. Je kunt dit gewenste effect toch bereiken door een primer aan te brengen die je een dewy finish geeft. Sommige foundations zijn er echter specifiek op gericht om jou die glowy look te geven. Denk hierbij aan de flawless filter foundation van Charlotte Tilbury. Dit is er echter niet op gericht om oneffenheden te camoufleren door de lichte dekking. Wel krijg je hier een mooie glow van. Het verheldert de huid en laat lijnen en poriën er gladder uitzien.

blush glowy skin Blush en highlighter

Om je make-up look af te maken kunnen blush en highlighter niet ontbreken op je DIY make-up tafel. Vooral vloeibare blush en highlighter zorgen voor een mooi glow om je make-up af te maken. Highlighter is er zowel in liquide vorm als poedervorm. De liquide vorm geeft je een mooie dewy glans terwijl de poedervorm waarschijnlijk iets beter zichtbaar zal zijn. Ook bij blush heb je de keuze uit een poedervorm of een vloeibare vorm. De vloeibare vorm bevat vaak veel pigment waardoor dit goed zichtbaar is.

Al met al ziet je huid er gezond en glanzend uit. Zelfs in de koude wintermaanden! En misschien ben je wel een influencer en maak je graag een blinkende indruk in bijvoorbeeld een pinvideo. Als je moeite hebt om verhullende make-up aan te brengen op je oogleden kan dit liggen aan overtollige huid en kan je zelfs een ooglidcorrectie overwegen, ook voor een jonger uiterlijk.  

Lees hier meer Beauty-tips.

[Foto:] Amir SeilSepour via Pexels


Ontvang gratis updates zoals dit artikel over glowy skin

 


02-12-2021

Tags: Glowy skin voor een gezonde look beauyty glowy skin

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl