2009-mia-domenico-455-unsplash 2007-dan-counsell-365835-unsplash 2011-igor-ovsyannykov-219666-unsplash
Zo maak je een betere website met bereik!

Zo maak je een betere website met bereik!

[Gastbijdrage] Je hebt al een website maar wilt meer bezoekers. Maak dan met een aantal acties snel meer resultaat. In dit artikel lees je concrete tips voor meer organisch bereik via social media en zichtbaarheid in zoekmachines. Maar vooral over de manier waarop je ranking binnen deze searchengines positief kunt beïnvloeden. Op naar een betere website!

beter website bereik Hoe je het organisch bereik op sociale media kunt vergroten

Om het organische bereik van jouw inhoud te vergroten, moet je weten hoe je jouw content kunt optimaliseren, zodat de kans groter is dat deze op sociale media wordt gedeeld.

meer websiteverkeer Websiteverkeer verbeteren

Een van de belangrijkste manieren om het verkeer op je website te verbeteren, is door je website in zoekmachines te laten opnemen. Om dit te doen, moet je weten hoe bots van zoekmachines je site rangschikken en wat ze het meest waarderen zodat jij een betere website gaat krijgen.

Bots van zoekmachines crawlen je website en rangschikken deze op basis van een lijst met criteria waarmee ze zijn geprogrammeerd. Om hoger te scoren op Google voor een bepaald zoekwoord, moet je deze parameters kennen en strategisch gebruiken om de concurrentie te overtreffen.

zoekmachines Het belang van zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is een van de meest effectieve manieren om je bedrijf naar buiten toe te presenteren. SEO is belangrijk voor elk bedrijf dat online aanwezig is. Zelfs als je niets online verkoopt, kan het ontbreken van aanwezigheid betekenen dat de concurrentie meer bekendheid krijgt dan jouw bedrijf.

Want:

Betere website strategie

Schrijvers van inhoud moeten altijd prioriteit geven aan drie belangrijke gebieden bij het werken aan een brede strategie voor het bedrijf:

Conclusie: hoe maak je een betere website?

Het antwoord is simpel:

  1. Door jouw klanten te begrijpen.
  2. Door inzicht te hebben in jouw niche.
  3. Met begrip voor waar mensen online naar zoeken.

Of je nu een enthousiaste beginner bent of een doorgewinterde professional, je kunt deze
stappen gebruiken om jouw website te verbeteren!

[Gastauteur:] Marc Korthout van SiteRaket.nl


Ontvang gratis updates zoals dit artikel over een betere website

 


27-11-2021

Tags: Een betere website website seo vindbaarheid

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl