2009-mia-domenico-455-unsplash 2007-dan-counsell-365835-unsplash 2011-igor-ovsyannykov-219666-unsplash
DIY: Zo maak je een persoonlijke trouwkaart

DIY: Zo maak je een persoonlijke trouwkaart

Wat een geweldig nieuws, jullie gaan in het huwelijksbootje stappen! Een trouwkaart is een belangrijk onderdeel van je aanstaande bruiloft, omdat het de eerste indruk geeft aan je gasten over de stijl en sfeer van jullie speciale dag. Wil je graag een persoonlijke trouwkaart die helemaal bij jullie past? Geen zorgen, met de hulp van Kaartje2go.nl kun je gemakkelijk zelf een unieke trouwkaart maken. ZoMaakje.nl laat je zien hoe je dat doet en welke mogelijkheden er zijn om jullie trouwkaart nog specialer te maken.

trouwkaart personaliseren De vrijheid om te personaliseren

Bij Kaartje2go.nl heb je de vrijheid om je trouwkaart helemaal naar eigen wens aan te passen. Het begint met het kiezen van een ontwerp uit de uitgebreide galerij met kaarten. Vervolgens kun je dit ontwerp volledig personaliseren door bijvoorbeeld de tekst, kleuren en lettertypes aan te passen. Zo kun je de kaart precies laten aansluiten bij jullie thema en persoonlijke stijl.

perfecte trouwkaart Extra's voor de perfecte trouwkaart

persoonlijke trouwkaart onlineNaast het aanpassen van de kaart zelf, biedt Kaartje2go.nl ook verschillende extra's om je trouwkaart nog specialer te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen. Daarnaast zijn er sluitzegels beschikbaar, zoals gouden hartjes of de tekst 'ja' in gouden letters, die een extra touch aan de envelop geven. Ook kun je adresstickers bestellen die passen bij de stijl van jouw kaartje. Als je op zoek bent naar een complete huisstijl voor jullie bruiloft, biedt Kaartje2go.nl zelfs trouwkaarten sets aan. Deze sets bevatten niet alleen trouwkaarten, maar ook menukaarten en bedankkaarten in dezelfde stijl. Op die manier kun je een consistente uitstraling creëren die door het hele bruiloftsfeest loopt.

luxueuze uitstraling Foliedruk voor een luxueuze uitstraling

Wil je graag een extra vleugje luxe toevoegen aan je trouwkaart? Dan kun je bij Kaartje2go.nl kiezen voor trouwkaarten met foliedruk. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Met foliedruk kun je bepaalde elementen van de kaart laten glanzen, waardoor het een elegante en stijlvolle uitstraling krijgt.

Persoonlijke trouwkaart maken Maak je trouwkaart persoonlijk

trouwkaart drukken  tekst trouwkaart

Naast de verschillende opties en extra's die Kaartje2go.nl biedt, kun je je trouwkaart ook op andere manieren persoonlijker maken. Zo kun je ronde decoratiestickers toevoegen om je trouwkaarten extra speciaal te maken. Of neem een leuke videoboodschap op voor de genodigden, dat geeft een extra persoonlijk tintje aan jullie uitnodiging.

save the date kaart Handig: stuur alvast een 'save the date'-kaart!

trouwkaart save the dateHebben jullie al een specifieke datum gekozen voor de bruiloft? Als dat het geval is, is het een goed idee om jullie vrienden en familieleden alvast een van deze unieke save the date kaarten te sturen. Dan ben  je er zeker van dat iedereen de trouwdag meteen in hun agenda noteert.

Gratis proefdruk Gratis proefdruk

Voordat je de definitieve keuze maakt, kun je bij Kaartje2go.nl altijd eerst een gratis proefdruk bestellen. Dit stelt je in staat om de trouwkaart in het echt te bekijken en te beoordelen of het aan je verwachtingen voldoet. Zo voer je eventuele aanpassingen door voordat je de volledige bestelling plaatst.

CO2-neutraal gedrukt Denk aan het milieu

Bij Kaartje2go.nl staan groene waarden hoog in het vaandel. De trouwkaarten worden CO2-neutraal gedrukt, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je persoonlijke trouwkaarten, wetende dat je bijdraagt aan een duurzame keuze.

 

trouwkaart bestellen

creatief zijn Laat je creativiteit de vrije loop

Ten slotte geeft Kaartje2go.nl je de vrijheid om creatief te zijn en met je eigen thema voor je trouwkaarten. Je kunt bijvoorbeeld blogs lezen over de nieuwste trends in trouwkaarten, stijlen of foliedruk. Hierdoor blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je inspiratie opdoen om je trouwkaart nog unieker te maken. Met de hulp van Kaartje2go.nl kun je gemakkelijk een persoonlijke trouwkaart maken die helemaal bij jullie past. Van het kiezen van het ontwerp tot het toevoegen van speciale extra's, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dus laat je creativiteit de vrije loop en maak een trouwkaart die jullie speciale dag perfect weerspiegelt.

Productfoto's persoonlijke trouwkaart gemaakt met website van Kaartje2Go | Sfeerfoto van Bùi Huy via Pexels.

10-06-2023

Tags: Lifestyle Hobby

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl